Vi er et team af engagerede og dedikerede fagpersoner. Vi brænder for at levere it-løsninger, der gør flowet i administrationen let og effektivt.

Webbaseret aktivitetsstyring tilpasset jeres behov og størrelse

Planorama er kendetegnet ved stor brugervenlighed og høj funktionalitet, der sparer jer en masse tid og ressourcer på administration. Systemet kan også betegnes med fagbegreber som:

 • Talent Management
 • Performance Management
 • Learning Management System (LMS)
 • Kursusadministration

Med Planorama får I et centralt overblik og effektiv aktivitetsstyring. Den fleksible løsning tilpasses nemlig jeres individuelle behov, så I bedre kan håndtere de administrative udfordringer ved både interne og eksterne kursus- og læringsaktiviteter.

 

Bedre integreret

Planorama kan nemt integreres til andre systemer såsom økonomi-, løn- og markedsføringssystemer. I behøver derfor ikke skifte systemer, når I vælger Planorama som jeres IT-løsning.

 

Følger markedets udvikling

Vores team af udviklere justerer og udvikler hele tiden på Planorama, så vores kunder er godt udrustet til at imødekomme tidens tendenser, love og regler. Vi optimerer jævnligt på funktionalitet og brugervenlighed, så du altid har et system af topkvalitet, der kan håndtere de udfordringer, du sidder med i hverdagen.

 

Oplæring og fuld support

Når I vælger Planorama, er vi med jer helt fra start – og vi følger jer helt til dørs indtil I er selvkørende. Vi sikrer os, at systemet implementeres korrekt, så det understøtter jeres forretningsgange og arbejdsmetoder. I får altid grundig oplæring i systemet for jeres superbrugere, så I kan komme sikkert i gang med alle anvendelsesmulighederne. Inkluderet i jeres årlige licenspris er også fuld support – vores dygtige supportere sider klar ved telefonen til at hjælpe jer, hvis I har behov for det.

Planorama er opstået på baggrund af et konkret behov for kursusadministration, kompetencestyring og blended learning hos vores søstervirksomhed, Bosholdt ApS. Siden har Planorama vokset sig større, og har øget effektiviteten og administrationsflowet for virksomheder og kommuner i hele landet.

 

Mission

Vi optimerer og automatiserer processer til administration af læring.

 

Vision
Vi vil være den markedsledende leverandør af cloudbaseret administrationssystemer til læring i kommuner og SMV-segmentet i Europa.

 

Værdier

 • Lydhøre
  Vi er en relationsskabende og lærende organisation. Vi udviser fleksibilitet, og vi lytter for at lære og udvikle.
 • Løsningsorienterede
  Vi er positive, og har en fleksibel og agil tilgang til opgaveløsning. Vi er passionerede og brænder for at levere den bedste løsning.
 • Vi leverer
  Vi overholder vores aftaler, og vi er ærlige. Vi arbejder med respekt for, at vores kunder, samarbejdspartnere og vi selv kan levere de bedste faglige og økonomiske resultater.

 

Høj faglighed og god kemi
Med en kombination af høj faglighed og mange års erfaring er du altid sikret topkvalitet og god service hos Planorama. Vores udviklere sidder hver dag og gør systemet bedre og tilpasser funktionaliteter og muligheder efter kundernes behov og udfordringer. Vores dygtige supportteam sidder altid klar, hvis I har behov for hjælp med systemet eller dets funktioner. Med et mindre – men absolut stærkt – team bag Planorama vil du få kemi med og kendskab til de mennesker, som yder den daglige support. Det har vi rigtig god erfaring med, og du undgår, at din supportsag bliver tabt mellem to medarbejdere.

 

Åben dialog
Som virksomhed vægter vi en åben, ærlig og direkte dialog med vores kunder meget højt. Det gør vi for at kunne sikre jer et system, der løser netop de udfordringer, I sidder med i hverdagen. For os er det vigtigt, at Planorama understøtter jeres forretningsgange, værdier og arbejdskultur. For at levere et produkt til jer, der opfylder disse krav, foregår implementeringsprocessen som et samarbejde mellem os og jer. På denne måde sikrer vi, at I kommer godt fra start med systemet.

Kontakt

Planorama
Lyfaparken
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
Danmark


Telefon +45 25 79 75 05
E-mail info@planorama.dk
CVR 33 58 82 16
Bank 3430 0010882818

Følg os

Facebook LinkedIn

© Planorama 2024