Planorama udvikles på baggrund af mere end 20 års praktisk erfaring fra kursusbranchen og i samarbejde med vores kunder

Generelt

Planorama er et cloudbaseret system, som afvikles 100% via en webbrowser. Systemet består af forskellige indgange alt efter hvilke rettigheder man har.

Webbaseret og altid på nyeste version

Ved at vælge et webbaseret system som Planorama, overlades den daglige drift, sikkerhed og oppetidsgaranti til os. Systemet opdateres flere gange om måneden og vores kunder er altid på den nyeste version.

Sikkerhed og stabilitet

Planorama opfylder naturligvis alle GDPR krav og vi er ISAE3000 certificeret. Al kommunikation med systemet er krypteret og vi har en oppetid på mere end 99,9%

Whitepaper på it

Single sign on og integration med Office 365

Vores standard integration til Office365 gør det muligt at logge ind med Microsoft konti og tilgå kalendere og mødelokaler i organisationen

Åbent API

Udover vores standard integrationsmuligheder, tilbyder vi både et Webservice API og et REST API. Her er der bla. mulighed for at læse kursusdata, oprette tilmeldinger og validere brugeroplysninger.

Udforsk vores API

Kurser

Vi tilbyder et hav af features omkring kursusadministration, her har vi udvalgt nogle af de vigtigste.

Kalender

Vores kalender visninger tilbyder både dag, uge og månedsvisning. Du kan desuden farvelægge dine aktiviteter efter typer, hvem der underviser, hvem de er solgt til og meget mere.

Ressourceoverblik og kalendersynkronisering

Vi giver dig overblik over din belægning af undervisere og mødelokaler via vores ressourceoverblik. Kalendersynkronisering sørger for at sende mødeinvitationer til kursister og booke dine mødelokaler.

Listevisninger, nem eksport og brugertilpasninger

Du kan naturligvis se dine data i overskuelige lister som kan filtreres på datoer eller kundesegmenter. Alle lister kan nemt eksporteres til excel og den enkelte bruger bestemmer selv hvilke kolonner der skal vises.
Når du har tilmeldinger til flere kurser på én gang, er vores tilmeldingssluse en nem og overskuelig visning og med Planoramas specielle genkendelsesfunktion af kursistdata, gør det behandlingen af tilmeldinger hurtig og nem.

Undervisere, Koordinatorer, Deltagere

I Planorama kan alle ressourcer omkring et kursus logge ind, så har i andre typer af ressourcer end de normale undervisere, koordinatorer og deltagere, kan vi også håndtere det. De enkelte typer af ressourcer har forskellig adgang og egenskaber på det enkelte kursus.

Tidslinjer og automatisering

Effektivisering og systematisering af den daglige drift, er en stor del af tankerne bag Planorama. Med vores tidslinjer kan du automatisere handlinger som du ellers ville have gjort manuelt. Fx en kursusinvitation, udsendelse af evalueringer eller fakturering. Hvert enkelt kursus har sin egen tidslinje, ligesom uddannelser også har det.

Filer, diplomer, billetter og flet

Der er både mulighed for at tilknytte og udsende filer i forbindelse med et kursus, men Planorama tilbyder også at flette data til både Microsoft Word og PDF. Dette kan bruges til diplomer, billetter, bordkort, navnskilte osv. Flettede filer kan også udsendes til kursisterne.

Skabeloner

I Planorama kan du gemme det meste som skabeloner, så du nemt kan genbruge data. På en kursusskabelon kan man således både gemme tidslinjen, filer, hvem der kan undervise i kurset og hvor det kan afholdes.

E-learning

I Planorama er det muligt at udsende og gennemføre online materiale. Vi tilbyder vores egen metode eller branchestandarden SCORM.

Nem opbygning af læring

Vi giver dig muligheden for at uploade dine egne PDF-filer til systemet, vi laver dem automatisk om til billeder så de kan vises på alle platforme og du kan nemt blande spørgeskemaer og videoer ind i din læring.

Scorm kombatibelt

Planorama er kombatibelt med SCORM 1.2, 2004 og vi understøtter også Scorm Cloud.
Afviklingen sker i Planorama omgivelser, så brugeren ikke sendes til andre systemer.

Afvikling på alle platforme

E-learning fra Planorama kan gennemføres på PC’er, tablets og mobiltelefoner.

Track tid anvendt

Ved at udsende materialer om som e-learning får du ikke bare muligheden for at se om dine kursister gennemfører læringen, men også hvor lang tid de har anvendt og du kan supplere med nogle spørgsmål for at kontrollere om de har forstået indholdet.

Spørgeskemaer

Vores spørgeskemaer kan selvfølgelig være simple ja/nej spørgsmål, men du har altid mulighed for at bruge mere avancerede funktioner.

Spørgsmålstyper

Du kan lave simple spørgsmålstyper som multiplechoice-, fritekst- eller checkboxspørgsmål, men du kan også lave avancerede spørgsmål som matrix eller upload af filer. På spørgeskemaet kan du indstille hvilke spørgsmål som fx er lette og svære, og angive hvor mange point det enkelte spørgsmål giver og hvad der eventuelt skal til for at bestå

Guidede forløb

Ved at lave en Guide giver du brugeren muligheden for kun at besvare en del af spørgsmålene, fx. hvis der svares A skal spørgsmål B vises, hvis der svares C skal spørgsmål D vises.

Spørgsmålspools

Med pools kan du have en pulje af spørgsmål på fx 100 spørgsmål og give brugerne 10 forskellige hver. Du kan også blande typer ind, så du fx giver 5 lette spørgsmål og 5 svære spørgsmål. Du bestemmer selv dine typer og hvad der evt skal til for at bestå spørgeskemaet.

Eksamen & Tid

En del af vores kunder bruger vores spørgeskemaer til eksamen og test formål. I den forbindelse er det tit relevant at tidsbegrænse adgangen til spørgeskemaet. Det er også muligt at udsende et flettet PDF-diplom ved beståelse, i laver selv designet.

Uddannelser

I Planorama kan du oprette profiler, som er en samling af læring der kan tildeles brugere.

Målgrupper

Hvem der skal have hvilken profil kan automatiseres i målgrupper, fx alle som køber et bestemt kursus eller kommer fra en bestemt kunde eller afdeling.

Blanding af læringsformer

En uddannelsesprofil kan bestå af både kurser, spørgeskemaer og e-learning, så du kan lave et blended learning forløb. Du kan også kategorisere din læring inde i profilen og gøre så gennemførslen skal ske slavisk.

Tidslinjer og automatisk opfølgning

Ligesom på kurser kan du bruge vores tidslinje logik på udannelsesprofiler, dvs. du automatisk kan skrive til brugeren når udannelses tildeles eller en reminder hvis ikke profilen er gennemført inden x-antal dage eller på en bestemt dato.

Diplomer

Når profil gennemføres kan der udsendes et flettet PDF-diplom direkte til brugeren.
Du kan også vælge hvornår uddannelsen bestås, om det er alle aktiviteter som skal gennemføres eller kun en delmængde.

Rapportering

I Planorama kan du udtrække data til lister og rapporter.

Visuelle udtræk

Når du laver udtræk i Planorama, laver systemet automatisk en visual rapport med letlæselige grafer. Men du kan naturligvis altid se datagrundlaget i en liste.

Overblik over det enkelte forløb

Vi har lavet en række standard udtræk, som er tilgængelige på det enkelte kursusforløb, det giver dig et hurtigt overblik over dine kursister m.v.

Udtræk påtværs af aktiviteter

Du kan selvfølgelig danne udtræk på tværs af dine data, fx alle som har deltaget på et bestemt kursus, eller dem som har svaret dårligt på et bestemt spørgsmål i din evaluering.

Budgetter & Pipeline

Du kan også indtaste indtægter og udgifter på det enkelte kursus, som kan hjælpe dig med at lave et budget for en kommende periode, eller en økonomirapport som du kan afstemme med.

Integrationer

Vi tilbyder en række standard integrationer, som er lige til at bruge. Herudover har vi bygget integrationer til et væld af andre systemer.

Office 365 og Exchange

Med integration til Office 365 og Exchange kan vi importere brugere og tilbyde single-signon. Herudover kan vi læse og oprette begivenheder i kalendere og mødelokaler. Dvs du kan kontrollere om din underviser er ledig den dag du vil booke til kursus.
NAV er et af de systemer vi har lavet integrationer til flest gange. Vi bruger de indbyggede webservices i NAV og kan udveksle kundedata og oprette fakturakladder.

Microsoft Teams

Vores standard integration til Teams giver jer muligheden for at kører jeres kurser online via Teams, det er nemt og ligetil. I bruger Planoramas tidslinje til at kommunikere med kursisterne og udsende mødelinket.

Microsoft OneDrive

Integration med OneDrive/Sharepoint gør det muligt at dele materialer og kursusfiler med Planorama, som opbevares på OneDrive. Det er ikke nødvendigt at dele filerne med eksterne brugere.

Microsoft Sharepoint

Vores integration til Sharepoint gør det muligt for medarbejdere at gennemføre træning og tilmelde sig kurser, hurtigt og nemt via intranettet

Microsoft CRM

CRM integrationer er oplagte, da det oftest er den centrale kundedatabase. Vi kan synkronisere kunder og personer med CRM og vi har også bygget udvidede integrationer, hvor kursusdata også overføres.

E-conomic

Integrationen med E-conomic er standard, men kan skræddersyes til jeres behov. Som standard synkronisere vi kunder og kan oprette fakturakladder, så det er nemt og lynhurtigt at fakturere sine kursister.

GoToTraining Webinar

Med vores standard integration til Citrix GotoTraining kan i nemt afholde webinarer eller online kurser. GotoTraining er et af de mest avancerede webinar værktøjer på markedet.

MailChimp

Med integration til MailChimp, kan i overføre en liste eller rapport i Planorama til en udsendelsesliste i MailChimp. Fx kan i lave en liste over alle som har været på kursus A, men ikke købt kursus B i Planorama og overføre den til en kampagne i MailChimp.

Colibo

Colibo kombinerer et klassisk intranet med en moderne samarbejdsplatform og hub, hvor du samler alle dine applikationer i et brugervenligt interface. Integrationen til Colibo giver dig overblik og adgang til din e-læring og aktiviteter i Planorama.

Apsis One

Apsis One er et marketing produkt, hvor Planorama kan synkronisere kursister til mailinglister, så det er nemt at udsende en kampagne til et bestemt udtræk i Planorama.

Læs om hvordan vores kunder bruger vores features i dag

Gå til Cases

Kontakt

Planorama
Lyfaparken
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
Danmark


Telefon +45 25 79 75 05
E-mail info@planorama.dk
CVR 33 58 82 16
Bank 3430 0010882818

Følg os

Facebook LinkedIn

© Planorama 2024