Vi hjælper både store og små virksomheder, organisationer og kommuner.
Alle der arbejder med uddannelse.

Cases

Atrium
Atrium er en af Nordens førende leverandører af kurser til lægemiddelindustrien og med kunder i hele Europa.

Det er vigtigt for Atrium, at sikre kursisterne en ensartet visuel oplevelse hele vejen igennem kursusforløbet. Integrationen mellem Planorama og Atriumcph.com er derfor skræddersyet via vores API og giver bla kursisterne mulighed for at logge ind og se deres kursusaktiviteter og diplomer.

Planorama udsender al kommunikation til kursisterne, med Atriums egen e-mail skabelon så genkendeligheden bevares.

Herudover sælger Atrium både onsite, online og e-learning moduler. Al læring kører igennem Planorama, selv PDF-diplomer flettes via systemet i Atriums eget design.

Planorama indgår i et samlet systemlandskab, der inkluderer integrationer mellem Planorama, Økonomi, CRM og BI.

atriumcph.com
Seminarer
Seminarer.dk tilbyder alt lige fra gratis artikler på websitet til en-dags-arrangementer, kortere og længere uddannelsesforløb samt skræddersyede uddannelser og strategiforløb til den enkelte kommune eller private organisation.

Hos Seminarer.dk arbejdes der meget med kundeloyalitet og tilbagevendende kunder betyder en stor del for forretningen. Derfor er der indarbejdet rabatordninger i integrationen mellem Planorama og Seminarer.dk websitet.
Der gives automatisk rabat hvis kunden har købt flere kurser indenfor det sidste år og der gives også rabat hvis man er tilmeldt nyhedsbrevet, dette kontrolleres automatisk op imod nyhedsbrevssystemet.

Planorama udsender al kommunikation til kursisterne, med Seminarer.dk's egen e-mail skabelon så genkendeligheden bevares igennem kunderejsen.

Herudover sælger Seminarer.dk både onsite, online og elearning moduler - al læring kører igennem Planorama, selv PDF-diplomer flettes via systemet i Seminarer.dk's eget design.

Planorama indgår i et samlet systemlandskab, der inkluderer integrationer mellem Planorama, Økonomi, Nyhedsbrev og BI.

seminarer.dk
Danske Vandværker
Danske Vandværker er brancheorganisation for landets vandforsyninger.
Medlemsskaren tæller også flere hundrede virksomheder fra branchens industri og leverandører.
Der tilbydes både kurser og messer, til både medlemmer og forbrugere.


Danske Vandværker benytter Planoramas Web Plugin, som bla. henter kursuskataloger, kalender og listevisninger ind på sitet. Plugin'et integreres nemt og hurtigt, fx i Wordpress.

Ved tilmelding til arrangementer præsenteres forskellige priser og tilmeldingsmuligheder, alt efter om man er logget ind som medlem eller ej.

Når tilmeldingen er til messer, kan der bla. tilvælges standplads, reklametype, antal deltagere og frokost, systemet beregner selv den samlede pris og der genereres efterfølgende en udspecificeret faktura fra økonomi..

danskevv.dk

Artikler & Interviews

Ringkøbing-Skjern

"Det handler om effektive arbejdsgange og automatiseringer, hvor vi tidligere havde mere håndholdte løsninger. Et eksempel er, at et arrangement kan sættes op, så en deltager får en reminder om arrangementet seks dage før, det finder sted. Det sparer en arbejdsgang."
Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs artiklen
Ringkøbing-Skjern
Arkil

"Vi var klar over at vi skulle have et bedre overblik over, hvad vores medarbejdere kan, og skabe os et overblik over, hvor vi skulle sætte ind med efteruddannelse, kurser og så videre."
Arkil

Læs artiklen
SIF Gruppen

"Vi er mange medarbejdere i vores virksomhed og set i lyset af den skarpe konkurrence, vil vi gerne udvikle og fastholde vore folk, så de hele tiden er opdaterede til det arbejde de skal udføre. Det giver en langt større jobtilfredsstillelse og en mere effektiv arbejdsdag."
SIF-Gruppen

Læs artiklen
SIF Gruppen

Kontakt os i dag, for at høre hvordan Planorama kan hjælpe jer

Book en demo

Kontakt

Planorama
Lyfaparken
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
Danmark


Telefon +45 25 79 75 05
E-mail info@planorama.dk
CVR 33 58 82 16
Bank 3430 0010882818

Følg os

Facebook LinkedIn

© Planorama 2024